Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS Technautic Zander Masters Amer 5-11

Beste Deelnemers,

 

Het weer blijft ons momenteel parten spelen, inmiddels is het een aardig hoofdpijndossier aan het worden is deze laatste wedstrijd van het seizoen.

 

Ook voor aanstaande zondag is het een twijfelachtig geval met een kleine opening in de harde wind van de afgelopen dagen en komende dagen. In de ochtenduren wordt er zondag 3 tot 5 bft afgegeven zuid die draait naar het Westen in de middag met een wind van 4-7 Bft.

 

De top tien is inmiddels gevraagd om hun mening/input te geven over de wedstrijd van aanstaande zondag en de weersverwachting. Het definitieve besluit zal door Peter & Björn worden genomen.

 

Het weer verandert op dit moment ieder uur wat het volgende betekent voor de besluitvorming rondom de wedstrijd.

 

Aanstaande zaterdag rond 14.00 uur zal het besluit genomen worden over het definitief afgelasten of doorgaan van de wedstrijd.

 

Indien er wordt gekozen om de wedstrijd te laten vervissen, zal er op zaterdagavond 19.00 uur nogmaals naar het weer worden gekeken en kan de beslissing worden herroepen door de organisatie.

 

Indien het sein om 14.00 uur afgelasten is dan is de wedstrijd definitief afgelast en zal er geen heroverweging plaatsvinden.

 

Mocht de wedstrijd doorgaan en gedurende de dag komt de wind op dan is er de mogelijkheid dat de wedstrijd wordt gestaakt. Bij een staking en geen herstart telt de uitslag die op het moment van staking staat.

 

Wij rekenen op jullie begrip en rust om te wachten tot morgen 14.00 uur, mogelijk tot uiterlijk 19.00 uur zoals bekend gemaakt.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters