Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024

Beste Deelnemers & Belangstellende,

 

De wind lijkt aanstaande zondag de gunstigste kant uit te gaan. Dat zou betekenen als het zo blijft wel aanstaande zondag de allereerste MDSI Zander Masters Hollandsdiep gaan vissen.

 

De hoogste tijd om na de toppers Gerben Mul & Matieu van Dijk het tweede team uit de stal van MDSI voorstellen.

 

De captain van team 2 is een ware kampioen, als hij een doel heeft, wijkt alles om dit te bereiken. Zo offerde deze NKS topper vorig jaar zijn NKS seizoen op om de wereldtitel te behalen tijdens de World Predator Classic. Het tot het gaatje gaan leverde deze crack de titel op, tot in de laatste minuten geconcentreerd vissen.

 

Het betreft dus een ware allround roofvisser die met zijn live techniek menig grote snoekbaars heeft belaagd. De captain van team MDSI 2 is niemand minder dan Arend van der Heijden.

 

De sidekick tijdens de MDSI Zander Masters is ook geen onbekende in de roofvis wereld. Diverse toernooien viste deze topper reeds mee waaronder menig NKS wedstrijd. Hij kent de klappen van de wedstrijd zweep en sinds hij regelmatig bij MDSI over de vloer komt, stijgt zijn kennis over de te gebruiken apparatuur. 

 

De vistechnieken op de illustere zander heeft hij reeds allemaal in de vingers. Zodra er weer een nieuwe ontwikkeling is, duikt hij erbovenop. Jurgen Pelsmaeker zal Arend vergezellen in de strijd om de titel MDSI Zander Masters Hollandsdiep.

 

Wij wensen Arend & Jurgen veel plezier en super vangsten toe.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024 Beste Deelnemers & Belangstellende,   De wind lijkt aanstaande zondag de gunstigste kant uit te gaan. Dat zou betekenen als het zo blijft wel aanstaande zondag de allereerste MDSI Zander Masters Hollandsdiep gaan vissen.   De … Lees verder »

NKS Hareco Hengelsport Zander Masters Oude Maas

NKS Hareco Hengelsport Zander Masters Oude Maas Beste Deelnemers & Belangstellende,   Helaas kunnen we de wedstrijd op de Oude Maas gepland voor 3-3-2024 en reservedatum 10-3-2024 niet vervissen op de Oude Maas.   We hebben de afgelopen weken ons ingezet om op korte termijn … Lees verder »

NKS MDSI Zander Masters Hollandsdiep 18-2-2024 gaat NIET DOOR!

NKS MDSI Zander Masters Hollandsdiep 18-2-2024 gaat NIET DOOR! Beste Deelnemers & Belangstellende,   We hebben vandaag lange tijd gewacht met een definitief besluit over de MDSI Zander Masters Hollandsdiep 18-2-2024.   De hoop was er dat de wind er mogelijk uit zou vallen. Helaas is dit … Lees verder »

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024

NKS MDSI Zander Masters 18-2-2024 Beste Deelnemers & Belangstellend,   Zoals het weer er voorlopig nog uitziet, kunnen we aanstaande zondag de allereerste MDSI Zander Masters gaan aanvangen. De 2e wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters 2024 met een pracht van een … Lees verder »

NKS River7 Zander Masters Haringvliet 28-1-2024 gaat DOOR!

NKS River7 Zander Masters Haringvliet 28-1-2024 gaat DOOR! Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zondag zal de River7 Zander Masters Haringvliet de kick-off zijn van wederom een spannend seizoen. De windgoden zijn ons gunstig gezind met een windkracht 3-4 BFT uit het … Lees verder »