Regulier

Meer informatie over reguliere wedstrijden

Hengelsport Zaltbommel Team 2

Beste Deelnemers & Belangstellende,

 

Team 2 van Hengelsport Zaltbommel is eveneens geen onbekend op de Nieuwe Merwede. Afgelopen jaar mochten de heren al deelnemen namens Hengelsport Zatlbommel tijdens de wedstrijd op de Lek.

 

Dit leverde voor de heren helaas geen topklassering op maar we hebben prachtige platen van hoe je droog kunt blijven en geconcentreerd door kan vissen. 

 

Op de socials zijn deze heren onbekend, geen spoor van hun pracht vangsten te vinden. Dit is misschien juist wel de tactiek, onder de radar blijven en dan aanstaande zondag knallen! Dat het duo de snoekbaarzen weet te vinden heeft de organisatie uit een betrouwbare bron weten te ontfutselen. 

 

We hebben het dan ook over de toppers Gerrit van Giessen & Jan van Vught die dit jaar wederom de kleuren van Hengelsport Zaltbommel mogen verdedigen.

 

Wij wensen ook Hengelsport Zatlbommel Team 2 veel succes tijdens de NKS Hengelsport Zaltbommel Zander Masters Nieuwe Merwede.

 

Tight Lines & Fair Play,

 

NKS Dutch Zander Masters

 

Hengelsport Zaltbommel Team 2

Hengelsport Zaltbommel Team 2 Beste Deelnemers & Belangstellende,   Team 2 van Hengelsport Zaltbommel is eveneens geen onbekend op de Nieuwe Merwede. Afgelopen jaar mochten de heren al deelnemen namens Hengelsport Zatlbommel tijdens de wedstrijd op de … Lees verder »

Hengelsport Zaltbommel Team 1

Hengelsport Zaltbommel Team 1 Beste Deelnemers en Belangstellende,   Aanstaande zondag is het zover: de Hengelsport Zaltbommel Zander Masters Nieuwe Merwede. Een wedstrijd die normaal gesproken bol staat van de vangsten en waar iedere millimeter telt.   Iemand … Lees verder »

NKS Predatorgear Zander Masters Lauwersmeer 25-05-2024

NKS Predatorgear Zander Masters Lauwersmeer 25-05-2024 Beste Deelnemers & Belangstellende, De Predatorgear Zander Masters Lauwersmeer 25-5-2024 gaat door!   Morgen is het zover, de dag waar vele roofvissers naar uit hebben gekeken de afgelopen 2 maanden, 25 mei. Iedere roofvisser kan dan … Lees verder »

NKS Predatorgear Zander Masters Lauwersmeer 25-05-2024

NKS Predatorgear Zander Masters Lauwersmeer 25-05-2024 Beste Deelnemers & Belangstellende,   Aanstaande zaterdag is de opening van het roofvisseizoen. Het NKS gaat dan ook wederom van start (officiële bevestiging volgt morgen) op het programma de Hel van het Noorden, namelijk de … Lees verder »

NKS MDSI Zander Masters terugblik

NKS MDSI Zander Masters terugblik De hel van het Noorden staat over een week op het programma namelijk de Predatorgear Lauwersmeer. Een wedstrijd waar velen met angst en beven naar toe werken. Tijdens de voorbereidingen kunnen jullie nog even rustig teruglezen naar de strijd op het … Lees verder »